Björstugan – för avkoppling och aktivitet 

När du bor hos oss har du bara att kliva rätt ut i naturen. Kring stugan har du gräsytor för lek och avkoppling. Vi har även en liten lekplats för de mindre barnen med gunga och rutschkana.  I leklådan finns sommarleksaker för hela familjen som boule, plockepinn mm.

Det finns även två klotgrillar vid verandan som får användas. (grillkol mm står du själv för)

Du har tillgång till den stora grillplatsen och takade sittplatsen vid parkeringen om inte kampbanan är bokad för evenemang.

Den snöfria delen av året finns många härliga promenad och cykelleder att utforska. På hösten kan du ta korgen med dig och gå ut och plocka bär och svamp direkt från stugan. 

Vintertid har du oftast skidspår utanför knuten,spårlängden kan variera från år till år.  Rättviks slalombacke ligger bara några hundra meter från stugan. Att ta på sig ett par snöskor och bara promenera rätt ut i naturen är en fantastisk upplevelse. Snöskor finns att hyra i Rättvik.

För den skoterintresserade finns leder i anslutning till anläggningen.

700 meter från anläggningen ligger Bysjön, här går det utmärkt att både bada och fiska. Kom ihåg att köpa fiskekort om du vill prova fiskelyckan.

 

Mångkampsbana
Denna mångkampsbana innehåller flera grenar och kan bokas separat om du vill utmana dina vänner. Vi kan erbjuda grenar som pilbågsskytte, yxkastning, blåsrör, luftgevärsskytte, slangbella, stövelkastning mm. Möjlighet att boka enklare förtäring finns också. Kontakta oss för mer information.

 

Aktiviteter nära oss
För att ta del av alla aktiviteter som finns i närområdet, se fliken ”Aktiviteter nära oss”.

 

Se gärna filmen om Björstugan
Observera att längsspårsslingan ser idag annorlunda ut än på filmen.