Björstugan – här finns även plats för den stora familjen

Beskrivning av Björstugan

Björstugan är i två plan och har 6 sovrum, 2 toaletter och badrum, kök och sällskap/matrum. Totalt 19 sängplatser varav 14 ordinarie bäddar och 5 extra bäddar.   

Stugan hyrs som självhushåll men med möjlighet att hyra sänglinne + handdukar. Man städar själv av stugan innan avfärd så den är redo för nästa gäst.

Det är tillåtet att ha hund med sig i stugan. Hyrs hela anläggningen betalar du inget extra för det. Vi vill inte att den sover i sängarna, och du står själv för skador som den ev. orsakar. Kom ihåg att du aldrig får lämna hunden ensam i huset och åka därifrån.


Lillstugan på gården

När du hyr hela anläggningen kan du även få komplettera med våran lillstuga på gården som har 2 st bäddar i en gammeldags våningssäng.  Här inne finns inget avlopp och vatten utan du använder stora husets. Passar utmärkt för dig som har hund med sig.

Beskrivning av nedre plan

Entrén: Rymlig hall med möjlighet att hänga av sig kläderna 

Köket:  Fullt utrustat kök för 25 personer. Här finns 1 st spis med ugn, microugn, kaffebryggare, 1 fullstort kylskåp samt en kombinerad kyl och frys. Diskmaskin.

Matsal/sällskapsrum:  Här får man plats 25 stycken att sitta samtidigt. I ena delen finns en soffhörna med smart TV. Fiberanslutning med wifi.  Direkt i anslutning ligger en stor veranda med sittplatser. Här når dig eftermiddags och kvällssolen.

Våtutrymme: Stort badrum med en toalett, handfat och två duschar. Här finns även en tvättmaskin/torktumlare.

Rum 1, Dubbelrum: 
2 bäddar i dubbelsäng, rummet är ca 10 m2 

Rum 2, Dubbelrum: 
2 bäddar i dubbelsäng, rummet är ca 10 m2


Beskrivning av övre plan:

Rum 3 och 5, Enkelrum: 
Litet mysigt loftrum med snedtak ca 7,5m2. Inte rummet för den storvuxne. 1 enkelsäng, fåtölj och litet bord. Möjlighet finns att ställa in en extra bädd.

Rum 4, Fyrbäddsrum:
Gavelrum med synliga bjälkar i snedtaket. 4 st enkelsängar. Bord och fyra stolar. Möjlighet att ställa in en extra bädd.

Rum 6, Flerbäddsrum:
Vårt största rum om 40m2. Gavelrum med snedtak och synliga takbjälkar. Här ryms 4 enkelsängar samt möjlighet att ställa in 4 st extra bäddar. Egen liten sitthörna med soffa och fåtöljer samt matbord och 4 stolar. Passar utmärkt för familjen eller för dig som har hund med sig. 

Våtutrymme: Rymligt badrum med toalett, handfat samt 2 st duschar.

Hall i Björstugan
HALL

 

KÖK

 

SÄLLSKAPSRUM del av matsal

 

RUM 1 – DUBBELRUM

 

RUM 3 OCH 5 – ENKELRUM

 

RUM 5 – FYRBÄDSRUM

 

RUM 6 – FLERBÄDDSRUM

 

VÅTRUM – ÖVRE VÅNINGEN
MATSAL

 

 

MATSAL

 

 

VÅTUTRYMME – NEDRE PLAN

 

RUM 2 – DUBBELRUM

 

RUM 3 OCH 5 – ENKERLRUM

 

RUM 5 – FYRBÄDDSRUM

 

RUM 6 – FLERBÄDDSRUM

 

VÅTRUM – NEDRE PLAN