Spännande och berikande event

Om Ni är en större grupp eller företag kan vi erbjuda Er spännande, bokningsbara event.

Sylt och/eller marmelad provning
Ni är välkomna in i Syltmakeriets hjärta och Yvonne berättar och visar er runt. Därefter får ni förse er av en smakrik och spännande buffe av Syltmakeriets produkter tillsammans med bröd, tuttul kex och ostkräm. Serveras med kaffe, te och någon av våra safter.

Under tiden ni smakar er igenom berättar vi om produkterna. Hur de är tillverkade och vad du kan använda dem till. Du får också veta vad som är skillnaden på en sylt och marmelad.

Tid att gå runt i gårdsbutiken

Pris:  från 250:-/person, minst 10 personer.

Gårdsbesök med fårtema
Ni får en guidad visning av gården får. Vi berättar om vårt bevarandearbete av DalaPälsfåret och vad som gör dessa får så unika. Vi går in i ullstallet och tittar på olika ullsorter och sedan vidare till skinnen. Här visar vi olika typer av beredda skinn och berättar vad som skiljer dem åt.

Därefter får ni kaffe, te, saft med bröd, kex och marmelader att avnjuta.
Tid att gå runt i gårdsbutiken.

Pris: från 250:-/person, minst 10 personer

Mångkampsbana
Uppe vid Björstugan på Tolvåsberget har vi i skogskanten en spännande mångkampsbana som kan bokas. Ni väljer själv hur stor kampen skall bli genom antalet grenar och antal deltagare. Här finns även tillgång till en takad sittplats och grillplats ifall ni vill tillaga något att äta. Det finns även möjlighet att boka kolbullar och/eller fika. Vi kan även hjälpa er med större cateringuppdrag.

Kampbanans valbara grenar:
– Yxkastning Pilbågsskytte
– Blåsrör Slangbella
– Luftgevärsskytte Stövelkastning
– Lassokastning

Från 2 500:-  Ring för pris

Foto av Cyrro.se

Foto av Cyrro.se

Foto av Tina Sperring